Tisztelt Látogató!

   

Ön a Terrainfo szerverére csatlakozott. A szervert demonstrációs célból üzemeltetjük. Itt helyezzük el azon az alkalmazásokat, amelyeket a közelmúltban fejlesztettünk, és fejlesztünk. Megtalálhatjuk az URÁNIA nevű ingatlan-kataszteri információs rendszerünket , amelyet 2007-ben írtunk és néhány megyei földhivatalban, és Erdélyben sikeresen működött. Ha meg akarja tekinteni, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk (joe@geonet 2000.hu, +3630-2285357, Szabó József).

Található itt egy folyamatosan fejlődő mintarendszer is, ami a Mindszent digitális térképe nevet viseli. Ezt az alkalmazást különböző teszt adataink publikálására hoztuk létre. Meg található rajta Mindszent város ingatlan-nyilvántartási térképe (nem hiteles adatok, 2006-os állapot), az I., II., III. katonai felmérések térképei, a terület topográfiai térképei, valamint az ebből levezetett domborzatmodell. Az ingatlan-nyilvántartási térkép megjelenési formája az 1904-ben kiadott Kataszteri felmérési utasításnak és a földhivatalokban 2000-2006 augusztusáig működött DatView rendszerünknek állít emléket.

2010 év végén fogtunk bele egy nagyszabású fejlesztésbe, amit GeoTrike névre kereszteltünk. A GeoTrike egy technológia, amely a mobil (mozgásban lévő) helymeghatározás és térinformatikai adatgyűjtés technológiája. Cégünk hosszú távú fejlesztési stratégiájának kiemelt része ennek a technológiának hazai elterjesztése. A GeoTrike eszközökkel felszerelt adatgyűjtő berendezések egyik fontos tulajdonsága az automatikus objektumfelismerő képesség, a gépi látás képessége, amelynek alkalmazására igen nagy súlyt helyeztünk.

Vállalkozásunk igen nagy lehetőségeket lát a 3D megjelenítés alkalmazására a mérnöki tevékenységek terén. Kutatásokat végzünk olyan technológiák terén, amelyek a szemüveg nélküli 3D megjelenítők segítségével tárják elénk a térinformatikai adatokat. Amennyiben meg szeretné tekinteni ezt a fejlesztésünket, kérem, keressen bennünket. (joe@geonet 2000.hu, +3630-2285357, Szabó József).

Remélem, hasznos információkra lel ezeken az oldalakon!

Jó böngészést kívánok:
Szabó József
igazgató

Kérem válasszon az alábbi aloldalakból!